Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis Nieuws

Wat is Peptide?

China Shaanxi Y-Herb Biotechnology Co., Ltd. certificaten
China Shaanxi Y-Herb Biotechnology Co., Ltd. certificaten
Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een verhouding op lange termijn met u vestigen.

—— M. Carlos

De kwaliteit is zeer goed! Wij zijn y-Kruid klant meer dan 4 jaar geweest. Uw goede dienst en kwaliteit zijn uitstekend.

—— Nyles

Gemakkelijk om te spreken met, zeer professionele en snelle levering.

—— Jaspis

Goed - ontving het pakket. Onlangs plaatsten wij een orde maar moesten die orde voorafgaand aan verzending bijwerken. Het personeel was zeer ontvankelijk en hoffelijk. Professioneel!!

—— M. Smith

Zeer goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit, Één van onze betrouwbare leverancier! Het is zeer gemakkelijk om met u te werken.

—— Michael

De meeste professionele leverancier dat wij ooit voordien hebben samengewerkt. opnieuw tot spoedig opdracht geven.

—— M. Greg

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is Peptide?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is Peptide?

De menselijke celvernieuwing, metabolisme, de groei, reparatie is onafscheidelijk van peptide, is peptide de vorm van het leven, geen peptide, geen celactiviteit; Zonder peptides, hebben de organen geen vitaliteit; Zonder peptides, zou het leven onmogelijk zijn te leven. Peptide bezet de meest fundamentele positie in de zeven voedingsmiddelen van mensen. Zijn ontdekking en toepassing zijn van tijdvak-makende betekenis aan de gezonde ontwikkeling van mensheid. De medische deskundigen zijn het ermee eens dat de 21ste eeuw de eeuw van peptides is.

In 2011, heeft de ontwikkeling van peptide drugs zich aan diverse gebieden van ziektepreventie uitgebreid en de behandeling, Actieve peptide, heeft een zeer dichte verhouding met voeding, hormoon, enzymremming, immune regelgeving, antibacterieel, antiviral en anti-oxyderend.

Dan,

Wat is Peptide?

De aminogroep van één aminozuur kan met de carboxyl groep een ander aminozuur condenseren om peptide te vormen, vormt een amidegroep genoemd een peptide band in eiwitchemie. De aminozuren zijn de kleinste molecules en de proteïnen zijn het grootst. Twee of meer aminozuren ontwateren en condenseren om verscheidene peptide banden te vormen om één peptide te vormen. De proteïnen worden soms genoemd polypeptiden. Het dipeptide is een eiwitdiefragment uit twee aminozuren wordt samengesteld.

Classificatie van Peptide:

Gemeenschappelijke peptides omvatten Dipeptide, Tripeptide, en zelfs Polypeptide, behoren peptides van enz. 2~10 tot oligo-peptide en 10~50 peptides behoren tot Polypeptide. Over het algemeen, hebben die met minder dan 10 peptides betere medische en commerciële toepassingen.

Er zijn vele traditionele manieren om peptides te krijgen. De traditionele methodes omvatten microbiële gisting, het zure, alkali, elektrische, kunstmatige enten, hoofdzakelijk genuitdrukking, enzymatische hydrolyse, enz.

Het is hoofdzakelijk verdeeld in medische peptide drugs, peptide antibiotica, vaccins, landbouw antimicrobial peptides, voerpeptides, schoonheidsmiddelen, peptide van de voedselsoja, graanpeptide, gistpeptide, overzeese komkommerpeptide. Het Shaanxi y-Kruid heeft vele soorten peptide poeder voor u markt. het verheugen zich op het werken met u.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is Peptide?  0laatste bedrijfsnieuws over Wat is Peptide?  1

Bartijd : 2019-11-11 16:36:56 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shaanxi Y-Herb Biotechnology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Alice Lee

Tel.: +86-18092591328

Fax: 86-029-81130242

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)